Arilena Ara - Nentori (Bess Remix) (Версия 2)

Модераторы

Автор

Добавил:

Описание: Arilena Ara - Nentori (Bess Remix) (Версия 2)

Дип Хаус ремикс на композицию греческой певицы Arilena Ara

Текст:
Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Исполнитель и название полного трека: Arilena Ara - Nentori (Bess Remix)

Скачать Mp3 [1,24 Mb]
Скачать M4r (30 сек.)
Скачать M4r (40 сек.)
Комментарии

Для того, чтобы оставить свой комментарий, авторизуйтесь или зарегистрируйтесь.

Похожие ринтоны

Кстати

Подписывайся на наши группы: